Тел.: 0988364304
гр. София

MusicRoom е частна музикална школа за уроци по: китара, пиано, пеене /поп и джаз, поп фолк, /пиано, цигулка, солфеж, укулеле, саксофон, акордеон, флейта, бас китара, перкусия

Уроците  могат да бъдат провеждани както на място в школата, така и онлайн. Уроците по китара, укулеле, пиано, цигулка и пеене, могат да се водят и на английски език.

Преподаваме различни стилове, спрямо предпочитанията на учениците. Нашите преподаватели са професионалисти с опит и индивидуално отношение към всеки ученик.

Музикалните занятия възпитават волята, дисциплината и концентрацията, подобряват уменията за вграждане в социалната среда. Уроците са предназначени както за напълно начинаещи, така и за по-напреднали ученици, независимо от възрастта. Занятията са с продължителност 50 мин. Броят на уроците седмично е според желанието на ученика.

Уроците са подходящи и за най-малките (за пиано, цигулка и пеене – от 4 год., за китара и укулеле – от 5 год.) Провеждаме и подготовка за кастинги, конкурси и музикални ТВ формати. Разполагаме с  необходимото професионално  оборудване. При необходимост можем да съдействаме при избор и закупуване на музикален инструмент.

Организираме концертни изяви на различни софийски сцени, с участието на ученици и преподаватели.

Уроци се провеждат всеки ден от седмицата, от 10:00 до 22:00 часа.