СОФИЯ БУЛ. ХРИСТО БОТЕВ 129 ТЕЛ. 0884 214 849 close ×
+

Уроците по барабани  са чудесен начин да облекчите стреса и да получите прилив на положителни емоции.
На първия урок по барабани ще се запознаете със структурата на комплекта и функцията на всеки един негов компонент – каса, соло барабан, видове чинели, фус машина и др.
Учителят ще ви разкаже по-подробно за правилната постановка на ръцете и начина, по който се държат палките.
Ако имате основни умения за свирене, ще изпълните някаква импровизирана композиция, така че учителят да оцени нивото на  уменията ви. Ако сте напълно начинаещ, това няма да е необходимо.
Уроците по барабани са подходящи както за възрастни, които искат да открият нещо ново за  себе си или да продължат отложеното някога обучение, така и деца, които харесват ударните инструменти и мечтаят да свирят на тях.
Ние гарантираме индивидуален подход към всеки ученик, разбирайки колко трудно е да се отпуснеш и освободиш в непозната среда.
Школата обръща специално внимание при подбора на преподаватели, така че декларираме с увереност – за нас работят професионални учители.
Разбираме колко е важно за вас, като ученик, да намерите „своя“ учител, който не само да ви помогне да постигнете резултати, но и да ви бъде приятно да общувате с него.
Сетовете (комплектите) барабани имат множество разновидности, спрямо броя на компонентите.

Това зависи от индивидуалния вкус на барабаниста.
Барабанистът на Led Zeppelin Джон Бонъм,  който е емблема за всички световни барабанисти, свири на възможно най-елементарен сет.  Същият случай е и Ринго Стар.

Единичен урок: 40 лв./50 мин.

Интензивен курс по барабани – цени и условия:

Индивидуално обучение с интензитет 2 астрономични часа седмично, с възможност да бъдат събрани в един ден. Продължителността на курса е един месец, като може да бъде удължен по желание на ученика. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за напреднали. Изработва се индивидуална програма за всеки курсист.

Цената на курса е 280 лв.

Вижте и:
Уроци по пеене
Уроци по пиано
Уроци по солфеж