СОФИЯ БУЛ. ХРИСТО БОТЕВ 129 ТЕЛ. 0884 214 849 close ×
+

ОНЛАЙН УРОЦИ
:usicRoom online uroci
Ако отдавна мечтаете да започнете обучение по  музика, значи е време да започнете да сбъдвате желанието си с онлайн уроци. В крайна сметка времето не може да се върне назад и трябва да живеем тук и сега! Не пропускайте възможността – започнете вашето онлайн музикално образование днес.
Онлайн обучението по музика в MusicRoom ще ви помогне в това. Няколко лесни стъпки и ще можете да сбъднете  мечтата си.

Онлайн уроци за начинаещи

  • Онлайн уроците за начинаещи спомагат значително да спестите време и усилия, които бихте изразходвали по пътя до мястото на обучение. Средно ще ви останат 2-3 часа, които можете да прекарате полезно, занимавайки се сами.
  • Спестявате пари, които бихте похарчили за бензин или обществен транспорт.
  • Вие създавате свой собствен график на часовете.
  • Имате възможност да определите свои собствени учебни цели. Можете да изберете онлайн музикални уроци като хоби, “за себе си” или да овладеете дисциплината на професионално ниво.
  • Онлайн уроци могат да се провеждат от всяка точка на всяка страна. Няма нужда да спирате да учите, докато сте в командировка или ваканция.
Тази опция е особено удобна за тези, които живеят в малки градове, където не е възможно да се намери професионален учител от висок клас.
  • Да си в друга държава не е пречка. Онлайн обучението е отличен вариант, особено за българите, живеещи в чужбина.
  • Можете да учите у дома, в офиса, във всяка удобна за Вас среда.

Онлайн уроци за деца

Преподаваме онлайн уроци по пеене, пиано, цигулка, солфеж.

Нашата школа предлага качествени онлайн уроци за деца, които спомагат за хармоничното музикално развитие на детето, независимо от местонахождението и предлага незаменимото удобство да учи пълноценно от вкъщи. Онлайн уроците ви позволяват да разберете по всяко време как вървят нещата с обучението на Вашето  дете.