СОФИЯ БУЛ. ХРИСТО БОТЕВ 129 ТЕЛ. 0884 214 849 close ×
+

Гергана има богат мениджърски опит в сферата на изкуството – работи с редица музиканти, актьори и режисьори по различни проекти в областта на музиката и актьорското майсторство.

През септември 2011 г. основава в съдружие музикална школа MusicRoom – уютно и вдъхновяващо място, където се провежда обучение по различни музикални дисциплини – пеене, китара, пиано, цигулка, укулеле, солфеж, барабани, тромпет, саксофон, флейта, акордеон и др.

През февруари 2018 г. започва активно да се занимава с импресарска дейност – урежда участия на различни музикални изпълнители по частни и фирмени партита, сватби, рожденни дни и други поводи.

През октомври 2018 г. основава театрална школа „Пандора“, в която работи заедно с режисьора Георги Михалков и актрисите Ива Караманчева и Анелия Шишкова. В школата се водят курсове по актьорско майсторство и пантомима. След настъпването на пандемията проектът е временно „замразен“.

През октомври 2020 г. заедно с Атанас Палюшев и Иво Живков основават „Акустична формация 2/4“, състояща се от млади, талантливи и амбициозни музиканти.

Гергана Вълчева е учредител и изпълнителен директор на фондация „Работилница за изкуство и култура“. Фондацията е с нестопанска цел и е в обществена полза, а една от основните й цели е подпомагане на развитието на изкуството в България.